Sidor

söndag 30 juni 2013

Bäst läger :)

Helloo :) Nu är jag jätte trött och orkar nästan inte ens skriva men jag ska försöka. Jag tänkte skriva lite om ridlägret i helgen :)

Fredag:

Vi började med en samling klockan 09:00 :) Sedan flöt det på, vi bäddade i tälten, åt lite, hoppade utan hästar, red dressyr och markarbete med bommar. Det var jobbigt och jag tror nog att alla somnade trötta :)

 

Lördag: 

På lördagen väckte klockan mig och Emelie :) Men vi gick inte upp förrän 08:00 då frukosten blev serverad. Dagens schema var: Hoppning, Sitts träning och bad :) Badet var extra lyckat, eftersom ALLA hästar gick i!! Det var riktigt roligt faktiskt :) På kvällen spelade Lisa (vår ridlärare) lite gitarr och vi satt och mös framför brasan.

 




















Söndag:  

Avslutnings dag!!! Vi skulle bygga bana, ta hand om hästarna genom att massera, fläta/noppa, borsta m.m. Vi skulle också mocka :)

Tillslut kom tävlingen och det började tjocka sig med folk :D Jag skulle hoppa klasserna 50-60cm och klarade mig bra med 2vägringar och en rivning.

(video kommer inom kort)


 

 
Ha det fortsatt trevligt :)

tisdag 25 juni 2013

Söndag - Torsdag :)

Hejsan :)! Jag tänkte börja med Söndagen som var och fortsätta fram till Torsdag och berätta vad har gjort och kommer göra, eftersom jag förmodligen inte kommer kunna ha möjlighet att blogga Onsdag och Torsdag :)

Söndag:

På förmiddagen så hade vi en liten utflykt till sannkällaren och fikade och så :) det var faktiskt jätte mysigt och vi borde nog göra lite sådana saker oftare :)

 





Hittade några fina Linnéa blommor, det är riktigt lyxigt att vara döpt efter en så fin växt.

 
Justin och jag lekte bergsklättrare men för att komma till "bergsväggen" var man tvungen att ta sig över en smal bäck och ja... Ni ser ju på bilden att Justin kan hoppa!! :) Sedan cyklade vi iväg till IKEA och Arken zoo. Vi köpte lite nya fiskar och tillbehör.
 
 

 

 Måndag:

Jag åkte till Yoshi ganska tidigt och vi badade... Och badade... Och badade.... Och knäppte lite kort ;)


 
 

Tisdag:

På dagen innan (måndag) kom jag på att jag kunde sova hos Yoshi så  jag ringde och det gick bra det. Så på tisdagen väcktes vi av mobilen eftersom vi skulle upp och äta frukost och gå och bada, igen :) Inget mer att säga än att vi hade superkul!!
Onsdag - Torsdag:

Vi ska ha avslutning med vårt fotbollslag Onsdag-Tordag så då kommer jag inte uppdatera för än efter på torsdagen, men jag vet att vi kommer ha det bäst!! :D

Ha det fortsatt bra nu!! :)




fredag 21 juni 2013

Happy Midsummer :)

  ¨
Hej :) Idag bestämde vi oss för att fira vår midsommar i Furuvik <3 Åka karuseller, lyssna på musik, kolla på lite djur, äta gott och ha kul! Vi hade det riktigt bra trots att det var ganska kallt.... För så fort solen försvinner blir det iskallt och att Furuvik ligger vid havet gör ju inte saken bättre, men det gick bra i alla fall :)



VI BÖRJADE MED DJUREN!!! :)

Ja, vi började med djuren och jag har inte så mycket att säga om det eftersom att alla nog någon gång har varit i en djur park. Men jag tog lite bilder i alla fall :)
  






 
 






 
 

Tyckte att de små lammen och getterna var såå söta verkligen! Riktigt söta, det var precis så som när man verkligen vill ta med en liten söting hem!! Skulle bli en bra kompis till Justin eller hur?

FLODFÄRD I AMAZONAS

När klockan blev 11:00 så ville jag och Ellen åka "Flodfärd i Amazonas":) Det var väldigt kul och upprustat sedan sist jag var där i parken. Nytt och fräscht!

 
 


TIIIIIVOLIII!!


När tivolit började 12:00 så satsade vi hårt :) Med lyckat resultat, vi åkte kättingflygaren, spöktåget, fritt fall, disco och rocket :)

 
 
 
 

JAG VANN

Jag vann en 2kg DAIM!! Woop :) På min tur bricka :) Inte så konstigt va? Och pappa vann en liten ko på "Boll kastning" :)


VI LYSSNADE PÅ NASIM

Han var riktigt bra och höll igång den frusa publiken även om han inte fick så mycket respons.

KÖPTE GODIS, ÅKTE HEM

Jag köpte en godis klubba och åkte hem... Nästan.. :) Vi kom på att pappa hade en timme kvar till det att han skulle till jobbet :) Så vi svängde in till farmor och farfar och hade en liten trevlig stund där :)




Ha det bra :D