Sidor

måndag 10 juni 2013

Helgen :)

Hej! Helgen har varit bra tycker jag :)

Lördag:

På lördagen var jag tvungen att gå upp hyfs och spela match. Det var jätte kul och det gick bra trots att det var riktigt varmt ute när vi kom dit. Vi spelade mot Ockelbo/Åbyggeby och matchen slutade 4-6 till oss, så det var riktigt roligt.
Sedan så åkte vi hem och åt något och tog det lugnt. Efter det var det dags att åka och hämta Jossan eftersom vi skulle på #Darin i Furuvik. Han var riktigt bra faktiskt även om jag inte är något stor fan av honom :)
 Jag kollade lite på recensionerna och jag tror de flesta tyckte att det var bra :)
Sedan åkte vi och släppte av Jossan och mig hos henne. så då sov jag där. Vi gjorde "The cup song", kollade på "Black Swan" och hade jätte kul :)

Söndag:

På söndagen hämtade mamma och pappa mig och så åkte vi direkt till Karate avslutningen som skulle hållas  i vikingabyn :)

Vi åt mat, körde lite lekar och hade kul :) Det var riktigt trevligt :) Sen var det bara hem och vila för sedan skulle vi och sjunga i kyrkan :)
Jag är så snygg på bilden :D Haha :) Vi hade jätte trevligt i alla fall :)

Måndag:

Idag gick vi en vanlig dag men egentligen hade vi ingen riktig lektion. Vi badade och städade och kollade på brännbollen. Brännbollen förlorade 6:orna tyvärr men det var bra kämpat i alla fall :)
Ha en fortsatt trevlig dag :)


Inga kommentarer: