Sidor

söndag 16 juni 2013

Helu :)

Skriver som jag gjorde förut fast,  Torsdag, fredag, lördag söndag :)


Torsdag:

I Torsdags så kom Yoshi och som hos mig, vi hade trevligt och skrattade mycket :) På kvällen gav vi oss på att rita lite och jag är väldigt nöjd med resuletet, är inte du Yoshi?

     Min :                                                           Yoshis:



Fredag:

 På fredagen åkte Yoshi hem vid 13:00 ungefär. Sedan var det bara att vila och ta det lugnt, eftersom vi sedan på kvällen skulle på Magnus Uggla :) Det var mycket bättre än vad jag hade hoppats på faktiskt :)





Lördag:

Lördagen började jag med att sitta instäng i en kyrka i fyra timmar. Det var kul, men det blev rätt så jobbigt på slutet.
Sen stack jag och Ebba till Valbo och shoppade lite :) Det var kul att åka dit med kompis (Vilket jag gjort högst 3 ggr) istället för med  mamma. Jag köpte ett par örhängen, ett diadem och en klänning. Jag blev riktigt glad när jag såg klänningen och kände att den passade mig. Jag gillar verkligen inte klänningar, det är inte så att jag tycker att det är fult men jag har svårt att ha det på mig och jag tycker nästan aldrig att det passar på mig.
 
När jag kom hem, så kom jag på att jag skulle baka eftersom jag var "bakvärd" på matchen som jag skulle spela på söndagen. Det blev ganska bra...


Söndag:

På söndagen klev vi upp och taggade. Vi skulle spela 7 manna mot Skutskär. Det hade jag sett fram mot. Jag blev lite nervös när jag såg att jag skulle spela anfallare. Men det gick faktiskt ganska  bra trotts några skador. Matchen slutade 2-0 till oss, jag och Lina gjorde målen :) Sen slappade jag och här sitter jag och bloggar :)


Hela veckan som kommer ska jag och Ellen på kulturskoleläger :) Det ska bli riktigt kul :) Tror att jag kommer skriva lite mer om det när jag vet mer :)

Ha det bra :)


 
 

6 kommentarer:

Yoshi sa...

Haha tjejen på min teckning vart konstig... Men din vart hur snygg som helst :)

Lakrisal01 sa...

<3

Elin sa...

Klänningen är jättefin! En sån har min kompis med, bra köp! :)

Lakrisal01 sa...

Vet :)❤

Yoshi sa...

<3 ^_^

Lakrisal01 sa...