Sidor

fredag 7 juni 2013

Måndag - Fredag (:

Hej :)

Måndag:
I måndags så hade vi elevensval (4:an-6:an) då vi fick välja mellan: Skulptur, Djur, Foto/film och friluftsliv. Jag valde Skulptur och fick som tur var det också :) Det första dagen började bar ,vi fick göra grunden till en egen skulptur med hönsnät, och så fick vi gipsa den :) Tyvärr så hade jag ingen bild på mig skulptur... Efter att ha fått spade på svordomar som hejvilt kastades ur alla munnar beslöt sig vår fröken för att alla som svor var tvungna att ta med sig fika nästa dag! (vilket gjorde mig glad, haha) 



Tisdag:
På tisdagen fick vi fortsätta med att färglägga vår skulptur med silkespapper! Jag tror inte att jag har gjort det förut faktiskt... :/ Men det var faktiskt jätte kul och det blev riktigt fint :) Eftersom det var sista dagen på Ev så var vi  tvungna att göra klart och när jag var klar städade jag min bänk, satte mig och gjorde en trollslända och en mini visp :) Sedan efter lunch så tog vi fikat som vi hade med oss... Jag valde att baka trots att jag inte svor!!  Det var fyra som hade tagit med sig (två som svor glömde...)
 Det här är alla som fanns. (alla var supergoda :)
Det här är mina :)

Onsdag:
På onsdagen så skulle 4-6:an cykla Cykelklassikern på 2,5 mil som jag skrev tidigare om. Det var för övrigt riktigt roligt och vill ni veta mer om den så kan ni läsa inlägget jag gjorde om den :)

Torsdag:
På torsdagen kom Alex. Vi hade bestämt att vi skulle ha picknick vid en liten sjö som heter "Lövpussen" vi hade oväntat roligt och jag kommer nog inte glömma den dagen på länge :) VI skrattade så det sprutade ur öronen (*Nästan).



Fredag:
Mamma väckte mig och Ellen tidigt eftersom vi skulle åka och klippa oss och tiden var 09:00(tror jag). Ellen och jag skulle toppa och jag skulle slinga, jag är riktigt nöjd med resultatet och personalen var jätte trevlig (hårharmoni). Sedan tog vi en fika på Wayne's Coffie :)
Sedan (efter lite övertalning) åkte vi till Valbo, jag handlade två nya tröjor, en som jag kollat på för någon vecka sedan men jag velade lite... Men nu köpte jag den i alla fall och så en till  :)

Ha det bra :)

 

Inga kommentarer: