Sidor

torsdag 20 juni 2013

Avlutning ;)

Idag... Nej vi tar förrgår till att börja med :)

Tisdag:

Jupp,  i tisdags så hade jag och min lilla lila grupp "Instrument" på morgonen och på eftermiddagen "dans". Det var nog roligast med dans just den dagen men... Ja jag vet inte, jag tyckte även att det vi hade dagen innan (sång och teater, läs inlägget nedan) var otroligt roligt :)

Onsdag:
I onsdags hade vi "musikal" på morgonen och "Skrivarverkstad" på eftermiddagen tyckte båda var lika roliga det var otroligt roligt. Mycket berodde nog på att jag älskar både Musikaler och att skriva :)

Torsdag:

Idag skulle vi klä oss så färgglatt som möjligt :) Man kanske inte ser mina byxor på den här bilden men jag tror att ni fattar vad jag syftar på :)


 
Jag hade också en "anime/manga" inspirerad sminkning på mig och jag är verkligen riktigt nöjd :)    
                               
Det sista vår lila grupp hade kvar av de 7 olika "work shops" var "bild" då vi fick måla ett örngott :) Jag är ganska nöjd med mitt faktiskt :)

Ja det blev ju min stil i alla fall :) Efter det hade vi "öppna scen" där man fick uppträda och göra lite vad man ville. Jag och två andra tjejer ( Agnes och Sophie) gjorde "the cup song" bara för skojs skull. Men tyvärr har jag inga bilder på oss när vi gjorde det så... Det blev det här två som jag knäppte när  vi satt i publiken i stället.
 
Efter en lyckad "Öppen scen" skulle vi äntligen ha vår efterlängtade avslutning. En "FLASHMOB" det var riktigt roligt och även om jag inte ser så bra här nere så var det så himla otroligt roligt!! Det var jätte häftigt.

 Efter det samlades vi och sa hej då inne på "kulturcentrum" och sedan kom pappa och hämtade oss. Vi tänkte att vi kunde ta en fika så det blev Wayne's Coffee :) Jag tog en chokladboll och en macaron och Ellen tog också en Chokladboll :) Till det en "strawberry must" :)

På vägen hem stannade vi och köpte en cola år mig (och en pingvin stav) :) Med "Linnéa"  på givetvis:)


Have a nice day :-)


Inga kommentarer: