Sidor

fredag 21 juni 2013

Happy Midsummer :)

  ¨
Hej :) Idag bestämde vi oss för att fira vår midsommar i Furuvik <3 Åka karuseller, lyssna på musik, kolla på lite djur, äta gott och ha kul! Vi hade det riktigt bra trots att det var ganska kallt.... För så fort solen försvinner blir det iskallt och att Furuvik ligger vid havet gör ju inte saken bättre, men det gick bra i alla fall :)



VI BÖRJADE MED DJUREN!!! :)

Ja, vi började med djuren och jag har inte så mycket att säga om det eftersom att alla nog någon gång har varit i en djur park. Men jag tog lite bilder i alla fall :)
  






 
 






 
 

Tyckte att de små lammen och getterna var såå söta verkligen! Riktigt söta, det var precis så som när man verkligen vill ta med en liten söting hem!! Skulle bli en bra kompis till Justin eller hur?

FLODFÄRD I AMAZONAS

När klockan blev 11:00 så ville jag och Ellen åka "Flodfärd i Amazonas":) Det var väldigt kul och upprustat sedan sist jag var där i parken. Nytt och fräscht!

 
 


TIIIIIVOLIII!!


När tivolit började 12:00 så satsade vi hårt :) Med lyckat resultat, vi åkte kättingflygaren, spöktåget, fritt fall, disco och rocket :)

 
 
 
 

JAG VANN

Jag vann en 2kg DAIM!! Woop :) På min tur bricka :) Inte så konstigt va? Och pappa vann en liten ko på "Boll kastning" :)


VI LYSSNADE PÅ NASIM

Han var riktigt bra och höll igång den frusa publiken även om han inte fick så mycket respons.

KÖPTE GODIS, ÅKTE HEM

Jag köpte en godis klubba och åkte hem... Nästan.. :) Vi kom på att pappa hade en timme kvar till det att han skulle till jobbet :) Så vi svängde in till farmor och farfar och hade en liten trevlig stund där :)




Ha det bra :D

Inga kommentarer: