Sidor

tisdag 25 juni 2013

Söndag - Torsdag :)

Hejsan :)! Jag tänkte börja med Söndagen som var och fortsätta fram till Torsdag och berätta vad har gjort och kommer göra, eftersom jag förmodligen inte kommer kunna ha möjlighet att blogga Onsdag och Torsdag :)

Söndag:

På förmiddagen så hade vi en liten utflykt till sannkällaren och fikade och så :) det var faktiskt jätte mysigt och vi borde nog göra lite sådana saker oftare :)

 





Hittade några fina Linnéa blommor, det är riktigt lyxigt att vara döpt efter en så fin växt.

 
Justin och jag lekte bergsklättrare men för att komma till "bergsväggen" var man tvungen att ta sig över en smal bäck och ja... Ni ser ju på bilden att Justin kan hoppa!! :) Sedan cyklade vi iväg till IKEA och Arken zoo. Vi köpte lite nya fiskar och tillbehör.
 
 

 

 Måndag:

Jag åkte till Yoshi ganska tidigt och vi badade... Och badade... Och badade.... Och knäppte lite kort ;)


 
 

Tisdag:

På dagen innan (måndag) kom jag på att jag kunde sova hos Yoshi så  jag ringde och det gick bra det. Så på tisdagen väcktes vi av mobilen eftersom vi skulle upp och äta frukost och gå och bada, igen :) Inget mer att säga än att vi hade superkul!!
Onsdag - Torsdag:

Vi ska ha avslutning med vårt fotbollslag Onsdag-Tordag så då kommer jag inte uppdatera för än efter på torsdagen, men jag vet att vi kommer ha det bäst!! :D

Ha det fortsatt bra nu!! :)




1 kommentar:

Elin sa...

Du är jätte söt ju!<3// sara33322